lauantai 29. maaliskuuta 2014

toisen viikon tiivistelmä

Pahoittelen myöhäistä päivitystä.
Toinen viikko Unkarissa oli mukava, päivät olivat lämpimiä kuin suomen parhaat kesät, vaikka illat ovatkin vielä hieman viileitä. 
Työviikko sujui sutjakkaasti, töihin lukeutui uusien autojen myyntiin asentamista, renkaiden vaihtoa, työympäristön ylläpitoa sekä huolloissa avustamista.


Tiistaina vierailimme Budapestissa, ja teimme paljon uusia tuttavuuksia paikallisten poliisiopiskelijoiden kanssa. Parlamenttitalo oli aivan uskomaton näky, ja suosittelen kovasti Unkarissa kävijöitä siellä vierailemaan. 'House of terror' Kertoi paljon Unkarin sodanaikaisista koettelemuksista, mutta tunnelma siellä oli tajuttoman ahdistava.
Vapaa-ajallamme olemme pyörineet kauppakeskuksissa ja lempipuuhasteluun lukeutuu vahvasti uusien ystävien kanssa koripallon pelaaminen.
Leffailtojakin ollaan yhdessä pidetty, arjen pienet ilot ovat täällä suuressa arvossa.



Budapestissä on uivia busseja !

Jee, sisäsellä pääsyä odotellessa






Uskomattoman paljon patsaita parlamenttitalossa



Parlamenttitalon ikkunasta 


Hmm, paikallinen Moulin Rouge :D



Lauantaina lähdimme kävellen kaupunkiin, ja saimme matkanvarrella tietää että keskustassa on ollut hybridibussien esittely. Väkeä oli paljon liikenteessä, ja ihmekkös tuo kun aurinko paistaa ja näytillä on uudenkarheita mercedeksen busseja. 

Kävimme terassilla pitämässä pikku tauon ja jatkoimme päivää kauppakeskuksen pyörteissä.

17-23.3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti